УКРАЇНО - МИ ТВОЯ НАДІЯ

2016-12-02

/Files/images/listopad_2016/100_5258.JPG

Почуття патріотизму – основа духовного життя кожної людини, її прагнення до волі та процвітання своєї країни. Патріотизм становить одну з найважливіших складових частин національного світогляду і поведінки людини у її ставленні до рідного краю, до інших націй і народностей. Збереження історико-культурних традицій народу, знання героїчного минулого та сучасного – це основа патріотичного виховання учнівської молоді.

/Files/images/listopad_2016/100_5239.JPG

29 листопада 2016 року в приміщенні актового залу школи був проведений виховний захід «Україно – ми твоя надія». Головними героями заходу та безпосередніми виконавцями стали маленькі патріоти – учні 2 класу. Діти розпочали свято запашним короваєм та теплим словом привітання. А потім під енергійне звучання чарівної пісні О. Вінника «Перлина Україна» учнями продемонстровано танцювальну композицію з жовтими та блакитними стрічками, які символізували нашу неньку Україну. З високим емоційним піднесенням учні виконали ряд пісень патріотичного спрямування : «Україно – краю», «Квітуча Україна». Також була приділена увага тематиці формуванню в учнів національної свідомості, розуміння історичних та культурних цінностей, дотримання традицій і звичаїв народу. Проведено цілий ряд цікавих конкурсів. А щоб не забувалася «маленька батьківщина», діти переглянули відеоролик «Мій рідний край» - про наше рідне місто Тальне.

/Files/images/listopad_2016/100_5246.JPG

Наприкінці свята всі учасники виконали «Молитву про Україну». Лейтмотивом заходу стала любов до України, патріотизм, активна громадянська позиція учнів, збереження історичних та культурних цінностей, традицій і звичаїв народу.

/Files/images/listopad_2016/100_5254.JPG

А.В.Коротченко

вихователь Тальнівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради;

Кiлькiсть переглядiв: 171