Ми за здоровий спосіб життя

2014-04-22

/Files/images/P4013837.JPG

У рамках загальношкільної лінійки 08.04.2014р.в Тальнівській загальноосвітній санаторній школі - інтернаті відбувся черговий виступ психологічного театру

« Меланж » за участю учнів 9-11класів. Виступ психологічного театру нашої школи пройшов під девізом «Ми за здоровий спосіб життя» з метою залучення всіх небайдужих до проблеми здорового майбутнього.

/Files/images/P4013832.JPG

Юні артисти ( Польова Л.,Довгопола Г.,Черевань Т., Плахотнюк А., Кучугура О., Андрюшко Я., Волянська Ю., Шевелева С.) були досить переконливими та звертались до глядачів такими словами: «Рано чи пізно кожен з вас постає перед вибором-стати рабом шкідливих звичок чи стати вільним. Та питання в тому яким саме може бути ваш власний вибір у житті і що потрібно зробити для того, щоб не помилитися на своїй життєвій дорозі....». Перлиною виступу артистів були танцювальні номери: один із них сучасного спрямування дещо схожий на аеробіку, інший - досить суттєво відрізнявся, оскільки це був східний танець, який провів паралель між сучасним часом та з періодом чарівної цариці Клеопатри, яка вражала всіх не лише своєю вродою, а й здоровим способом життя.

/Files/images/P4013834.JPG

Оскільки на сьогодні питання здоров’я - це досить модна тенденція серед молоді нашої санаторної школи, то учасники театру поєднали у своєму виступі як сучасні вірші про здоров’я, про моду – бути здоровими, так і українські пісні. Старшокласники, перегорнувши кілька сторінок виступів, вказали шлях своїм одноліткам та молодшим школярам до вірного вибору у своєму житті на користь та збереження власного здоров’я.

Практичний психолог Чернишова І.Г.

Кiлькiсть переглядiв: 207